Spiritus

Spiritus

Propperiet har et lille - men meget spetakulært udvalg af spiritus. Vi har både det lidt traditionelle - men det vi er mest stolte af er vores specialiteter som fx armagnac lavet på et lille charteau af kvasset fra vinproduktionen. Specialiteter, som får englene til at synge, og det fåes kun hos os. 

Der er 20 varer.

Viser 1-12 af 20 element(er)

Aktive filtre

Thylandia Gin

  Thylandia Gin

  Årgang:
  Slot:
  Lækker dansk gin fra Thylandia. Den er lavet på 11 nordiske urter, rødder og bær, og destilleret på rent dansk kildevand. Smagen er fløjlsblød med noter af enebær, koriander, citrus og ingefær. Den kan nydes som den er ”on the rocks” eller som den perfekte ledsager i G&T …. Eller du kan serverer den til julefrokosten i stedet for snaps.
  Pris220,00 kr.
  Presidente Marti 15 år

   Presidente Marti 15 år

   Årgang:
   Slot:
   Presidente Marti rom 15 år - er Solera rom fra dominikanske Oliver & Oliver. Presidente Martí rom er lagret iht. den såkaldte Solera-metode, hvor yngre rom blandes med ældre rom. I denne flaske er der i blandet 15 år gammel rom til den yngre rom. Opskriften er hemmelig, men oftest er der i blandet flere forskellige rom, som giver den fløjlsbløde smag. Presidente Marti er en suveræn rom, af høj cubansk kvalitet, skabt af pasionerede cubanske rom enthusiaster i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død. Duften er vanilje, abrikos marmelade, brunfarin – og i smagen finder du vanilje, abrikos og appelsin alt sammen med stor sødme. Laaaaang og krydret eftersmag. Alkohol: 40%
   Pris299,00 kr.
   Rochenac Cognac VS

    Rochenac Cognac VS

    Årgang:
    Slot:
    Denne Rochenac VS Cognac er lillebror til VSOP, og er en fin og fyldig cognac med en intens smag. Den har en smuk lys gylden farve og smagen af vanilje, kandiserede frugter og karamel præger den. Cognacen har ligget mindst 3 år på fad. Nyd den efter afslutningen på et godt måltid mad.
    Pris249,00 kr.
    Herbie Gin - Original

     Herbie Gin - Original

     Årgang:
     Slot:
     Dansk gin fra Nordjylland - Herbie Gin - her i original udgaven. Den nordjyske krystal klarer flaske er det seneste stjerneskud i en række af nye gins fra producenten. I smagen finder du enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsin og æbler – og mange af krydderurterne er fundet inden for landets grænser fx de sprøde danske æbler. Herbie Gin har vundet dobbelt guld ved konkurrencen "Fiftybestgin" i New York, der kårer verdens 50 bedste Gin. Er du til gin – så må du bare prøve denne danske version med det store nordiske islæt.
     Pris269,00 kr.

      Highland Park 12 års Whisky

      Årgang:
      Slot:
      Highland Park 12 år - Single Malt Scotch Whisky Destilled Kirkwall Orkney Whisky med masser af lag og skøn smag. I duften finder du appelsin -og citronskal blandet med frisk hav og vamiliecreme. Smagen starter let, mild og nærmest hav-agtig, men udvikler sig gennem hårdt ristet malt, rødebær og rosiner. Lang skøn eftersmag af røget og krydret noter. Alkohol: 40%
      Pris349,00 kr.
      Diplomatico rom - 12 år

       Diplomatico rom - 12 år

       Årgang:
       Slot:
       "Double Gold Medal" fra "International RUM Conference" Test vinder "BEDSTE ROM" - EktraBladet Diplomatico skiller sig elegant ud fra sine andre rom-kollegaer ved ikke at have det meget stærke sprittede spiritus-bid. Den lækker sig til gengæld blødt i munden, og alkoholen opleves som en god og behagelig balance til rommens dybe smag og sødme. Diplomatico laves i grønne omgivelser ved foden af Andesbjergene i Venezuela af lokalt høstede sukkerrør. Sukkerrørsmelassen destilleres i nærmest antikt maskineri, og rommen lagres efterfølgende i 12 år på egetræsfade. En skøn rom som alle kan finde stor glæde i - kompleks og krydret smag med noter af orangeskal, mørk chokolade og lidt lakrids. Smagen er fyldig, cremet og har behagelige nuancer af karamel og vanilje.  
       Pris299,00 kr.
       Rochenac Cognac VSOP

        Rochenac Cognac VSOP

        Årgang:
        Slot:
        Kender du den her ??? Nej vel...Producenten af Rochenac besluttede sig for ikke at bruge så meget, som en euro i markedsføring af sine produkter. Med det resultat, at denne VSOP-cognac er relativt ukendt. Men den tid man ikke brugte på marketing, har man til gengæld brugt i destilleriet – og det kan smages.  Rochenac VSOP er produceret på traditionel måde. Ved at modne i tønder med egetræ har De Rochenac VSOP aromaer af vanilje og kandiseret frugt. Rochenac VSOP kan drikkes både rent, men også i blandinger. Kender du den ikke - har du en oplevelse tilgode. 
        Pris299,00 kr.

         Volbeat Rom Vol. 3

         Årgang:
         Slot:
         Dette er Volbeat`s tredje version af deres eftertragtede rom. Nemlig Volbeat Rum Vol. lll. En mere prisvenlig udgave, hvilket der absolut ikke fornemmes i kvaliteten. Volbeat-rom vol. III er et blend fra forskellige lande/østater som Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemala, Guyana og Trinidad. Alkohol: 43%
         Pris389,00 kr.
         Uby Armagnac - 3 årgange

          Uby Armagnac - 3 årgange

          Årgang:
          Slot:
          Armagnac sættet består af 3 årgange med hver deres unikkesmag.  5 års: Duften er elegant og delikat med et mix af citrusfrugter i fin harmoni med blide toner af røg. Ung sprød smag med kandiseret frugt og en lang delikat krydret finish 12 års: Skøn duft – dyb og kompleks med ristede mandler, tørrede frugter og rosiner Smagen er blød og rund med en fin harmoni af valnød og bivoks, som ender i en lang og sød eftersmag af chokolade 20 års: Man kan sige det kort: Lang og fløjlsblød smag I duften finder du kanel, figner og kandiseret appelsin og mandarin Smagen er skønt afrundet med figner, appelsin og kanel i stor harmoni. Eftersmag med en lang og dejlig finish med afrundet smag af træ og ristet hasselnødder. Hver flaske indeholder 200 ml.
          Pris399,00 kr.
          Hendrick´s Gin

           Hendrick´s Gin

           Årgang:
           Slot:
           Hendrick’s Gin kommer fra det sydvestlige Skotland, og bliver produceret på gamle antikke destillationsapparater fra 1800-tallet, som fyldes med blandt andet enebær, hyldeblomst, appelsinskal, røllike, kvan og kamilleblomst. Til sidst tilføjes de to signatur-ingredienser der gør, at Hendrick’s Gin er som at spise friske agurker fra drivhuset i en gammel, engelsk rosenhave. Duften er frisk og let med noter af sprød citrus, enebær, rosenblade og agurk. Smagen er frisk og den føles cremet i munden. Enebærsmagen er meget diskret, og i stedet træder roser, agurk, vanilje og citrus frem.
           Pris349,00 kr.
           Uby Oak, Armagnac 70 cl

            Uby Oak, Armagnac 70 cl

            Årgang: 2015
            Slot:
            En frisk, ung og fløjsblød armagnac. Lavet på Uby´s familie destilleri med kvas fra deres økologiske druer, som er en blanding af Baco og Ugni Blanc. Lagret 12 mdr. på nye egtræsfade for at få krop, 18 mdr. på ældre fade for at forfine nuancerne - og endelig 6 mdr. hvor den fløjsbløde smag og vanilie aroma udvikles En dejlig mild og frisk balance med en lang og lækker finish. Overrasker med sit fløjsbløde touch i ganen og i smagen finder du vanilje og brændte krydderier. OAK er bedst on the rock, i cocktails eller som aperitif. Alkohol: 40%
            Pris365,00 kr.
            Herbie Gin - Christmas

             Herbie Gin - Christmas

             Årgang:
             Slot:
             Dansk gin fra Nordjylland - Herbie Gin - her i CHRISTMAS udgaven. Den nordjyske krystal klarer flaske er det seneste stjerneskud i en række af nye gins fra producenten, og denne Christmas produceres kun i en begrænset mængde og periode. I smagen finder du samme noter som den originale version, som indeholder enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsin og æbler – men i Christmas udgaver er yderligere tilsat kanel, appelsin, kardemomme, allehånde og muskatnød. Prøv denne special edition til en G&T med en kanelstang og lidt revet appelsinskal – eller bare helt ren til frokostbordet i stedet for snaps.
             Pris369,00 kr.