Ribera del Duero

Bodegas Arrocal

Bodegas Arrocal er en familievingård beliggende i Gumiel de Mercado, i D.O. Ribera del Duero området. Her er der store traditioner for vindyrkning, og området er middelalderlig og i centrum af byen er der en bakke, hvor forfædre udgravede de underjordiske kældre for give deres vine de bedste betingelser. 

Arrocal er udelukkende lavet af egne druer og vinmarkerne ligger i samme by som vingården, med en højde fra 830 m. til 930 m. Jordbundsforholdene er en kombination af kalksten, sand, ler og grus. Nedbøren i området er moderat-lav (450 mm regn om året), varme somre (40ºC), lange og kolde vintre (-12ºC) og store termiske svingninger mellem årstider. Ribera del Duero giver derfor nogle specielle klimatiske forhold, der har stor indflydelse for vinstokkenes vegetative cyklus og udviklingen af Tinto Fino (Tempranillo) druen. Kvaliteten af vinene afhænger af disse betingelser.

Vingården er på 85 hektar, fordelt på de oprindelige sorter Tinto Fino (rød) og Albillo Mayor (hvid). På gården produceres der efter gamle traditioner og med respekt for miljø og landbrugsjorden. Grundprincippet er at følge en bæredygtig vindyrkning, en sand afspejling af kvalitetsvine.

I Arrocals kælder er der 600 egetræs tønder, hvoraf 80% er af fransk eg og resten af amerikansk eg. Vinene får her den nødvendige tid til at give strukturen, uden at miste deres identitet.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

2021 Arrocal Roble , Bodega...

Årgang: 2021
Slot:
90 point Houlbergs Vinblog Vinen har en intens rubinrød farve, med en let violet kant. Den er produceret 100% på Tempranillo på 20-25 år gamle stokke, i 830 meters højde. Vinen gærer i ca. 12 dage ved 25-27 grader i temperatur styrret ståltanke. For herefter at lagre 9 måneder på 3 år gamle franske og amerikanske barrique. den lagrer herefter 12 måneder på flaske inden salg. Jordbundsforholdene er ler. Den byder på høj aromatisk intensitet. I sin Bouquet finder du skovfrugter, blåbær, mynte, brombær og blommer, og et krydret strejf af vanilje, muskatnød og nelliker. Den har fløjsbløde tanniner som giver struktur og kompleksitet.
Pris 199 kr.

2021 Arrocal Crianza ,...

Årgang: 2021
Slot:
92 point Houlbergs Vinblog 92 point Din Vinguide Vinen har en intens rubinrød farve, med en let violet kant. Den er produceret 100% på Tempranillo på 30 år gamle stokke, i 830 meters højde. Vinen gærer i ca. 15 dage ved 23-25 grader i temperatur styret ståltanke. For herefter at lagre 12 måneder på barrique og 12 måneder på flaske inden salg. Den byder på høj aromatisk intensitet. I sin Bouquet finder du skovfrugter, blåbær, brombær og blommer, og et krydret strejf af vanilje, muskatnød og nelliker, perfekt samlet med ristede og balsamiske nuancer af sort lakrids. Den har fløjs bløde tanniner som giver struktur og kompleksitet.
Pris 259 kr.

2020 Arrocal Selecciòn...

Årgang: 2020
Slot:
94 point Houlbergs Vinblog Vinen har en intens rubinrød farve, med en let violet kant. Den er produceret 100% på Tempranillo på 40 år gamle stokke, i 855 meters højde. Vinen gærer i ca. 20 dage ved 25-27 grader i temperatur styrret ståltanke. For herefter at lagre 18 måneder franske og amerikanske barrique. den lagrer herefter 12 måneder på flaske inden salg. Jordbundsforholdene er lermuld. Den byder på høj aromatisk intensitet. I sin Bouquet finder du skovfrugter, blåbær, mynte, brombær og blommer, og et krydret strejf af vanilje, rosenmarin og timian. Vinen er enorm intens og kraftige tanniner som giver struktur og kompleksitet.
Pris 299 kr.

2020 Arrocal Reserva De...

Årgang: 2020
Slot:
Vinen har en intens rubinrød farve, med en let violet kant. Den er produceret 100% på Tempranillo på 70 år gamle stokke, i 860 meters højde. Vinen gærer i ca. 15 dage ved 25-27 grader i temperatur styrret ståltanke. For herefter at lagre 24 måneder franske og amerikanske barrique. den lagrer herefter 12 måneder på flaske inden salg. Jordbundsforholdene er lerholdigt sandet jord. Den byder på høj aromatisk intensitet. I sin Bouquet finder du skovfrugter, blåbær, mynte, brombær og blommer, og et krydret strejf af vanilje, rosenmarin og timian. Vinen er enorm intens og kraftige tanniner som giver struktur og kompleksitet. Der er kun produceret 4500 flasker.
Pris 599 kr.
  • -246 kr.

Bodega Arrocal - BEMÆRK 4...

Årgang:
Slot:
Skøn smagekasse fra vores nye vinhus Bodega Arrocal fra Ribera Del Duero. Det er intense og kraftige vine, som passer rigtig godt til vinterens slowfood og varme krydderier. Har du ikke prøvet vinene fra Arrocal før, så har du en fantastisk oplevelse tilgode, og her får på lov at prøve 4 virkelig fantastiske vine for blot 1100,- Smagekassen indeholder: 1 flaske Arrocal Roble , Bodega Arrocal 1 flaske Arrocal Crianza , Bodega Arrocal 1 flaske Arrocal Selecciòn Especial , Bodega Arrocal 1 flaske Arrocal Reserva De Familia , Bodega Arrocal
Normalpris 1.346 kr. -246 kr. Pris 1.100 kr.