Salgs- og leveringsbetingelser
Regler fra Sundheds- og ældreministeriet er gældende:
Man skal være 18 år for at købe alkohol med en procent på over 16,5
Man skal være 16 år for at købe alkohol med en procent på under 16,5, herunder øl, vin og cider

Generelle oplysninger
Propperiet Vin Import A/S
Østervang 3
8740 Brædstrup
Mail: vin@propperiet.dk
Tlf. 21291051
CVR: DK26485711
Grundlagt: 2002

Betalings muligheder
Dankort/Visa
Mobilpay
Bankoverførsel
Mastercard (gebyr 2,95%)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.propperiet.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra www.propperiet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
Ved samlet køb over 800 kr. leveres fragtfrit.
Ved køb under 800,- betaler køber fragten.
Levering til nærmeste posthus koster 75,- kroner.
Levering omdeling koster 90,-/125,- kroner.
Levering sker med Post Danmark/Danske fragtmænd/Expressen.
Leveringstiden er 1-2 hverdage. Vi leverer til Danmark.
Ring til os vedrørende forsendelser i Norden.

Bestiller du varerne med omdeling, skal du enten være hjemme, eller have oprettet Modtagerflex hos Post Danmark. Modtagerflex kan oprettes her: https://www.postdanmark.dk/da/Privat/Modtag%20Post/Modtagerflex/Sider/Modtagerflex-naarduikkeerhjemme.aspx#tab2

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.propperiet.dk fra den dag du modtager varerne. Modtager du flasker, som du først benytter senere end de 14 dage – og du opdager at indholdet er blevet dårligt, så bedes du kontakte os.

Returnering
Returnering af varer kan kun ske såfremt varerne er ubrugte og i samme stand som ved modtagelse, samt at emballagen er intakt.

Har du behov for at tilbagesende en vare bedes du kontakte os på vin@propperiet.dk. Vi sender dig en returlabel, og så skal pakken afleveres på posthuset/nærmeste pakkeshop. Varerne skal naturligvis pakkes forsvarligt ind ved returnering.
Returneringer skal ske til adressen: Propperiet Vin Import, Østervang 3, 8740 Brædstrup
HUSK tydelig navn/følgeseddel.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Vi tilbagebetaler naturligvis det fulde beløb retur når vi modtager din returnering, dog fratrækker vi fragt for returlabel. Vi tilbagefører beløbet til dig på samme betalingsmiddel som den oprindelige transaktion.

Reklamationsret
Når du handler på www.propperiet.dk har du jf. købeloven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
Propperiet Vin Import, Østervang 3, 8740 Brædstrup

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på www.propperiet.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Propperiet Vin Import A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på www.propperiet.dk er Maria Duch.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.propperiet.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Propperiet Vin Import A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Propperiet Vin Import A/S via e-mail vin@propperiet.dk.