Prosecco

Vigna Dogarina

Vingården "Vigna Dogarina" ligger ved byen Treviso nord for Venedig.

Gårdens vinmarker ligger langs floden Piave der løber fra Dolomitterne ned i lavlandet. Dolomitterne danner en nærmest malerisk ramme om vindyrkningen i området.

Gården besidder i alt 80 hektar vinmarker og har i de senere år investeret store summer i et moderne vineri, så gården i dag fremstår som en af de mest moderne Prossecco producenter.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

2018 Prosecco Extra Dry...

Årgang: 2018
Slot:
Vinder af BEDST TIL PRISEN - perfekt til picnickurven 5 stjerner på Gastromand.dk   Vinder af BEDST TIL PRISEN "Nydelig og venlig vin og et rigtigt fint køb" 6 stjerner på Den Korte Avis: "Vinen dufter af fersken og nyslået græs og har en dejlig frugtfyldt smag i munden" 5 stjerner i Århus Update: En aromatisk næse med syren, melon og vindruer af typen muscat. Vinen har en flot blød mousse og sødme, der gør den enormt let-drikkelig. Den slutter med slikket melonfrugt uden at det bliver for voldsomt. En vin der spiller på sin modne frugt og en anelse mere sødme end de øvrige vine. Prosecco bliver produceret i det nordøstlige Italien, i regionerne Veneto og Friuli. Basevinen til denne Prosecco er produceret på druen Glera, som også kaldes Prosecco. Prosecco ses af producenterne selv som et billigere alternativ til Champagnen eller Franciacorta. Prosecco har som oftest gennemgået anden-gæringen, der gør den mousserende, på tryktank. Derfor er processen mindre omkostningskrævende. Derfor anvendes den også som ingrediens i de italienske Bellini og Spritz cocktails. Vinen dufter af fersken, nyslået græs og gule blomster, har en delikat frugtfylde på tungen, som får modspil af en fin syre og frisk mousse. En dejlig aperitif, som er tør, men ikke knastør. Alkohol 11% OBS: Denne flaske er 20 cl. og passer rigtig godt til picnickurven Vi har samme gode flaske i 75 cl find den her:  
Pris49,00 kr.

    Aperol Aperitif

    Årgang:
    Slot:
    Aperol er en likør på 11% alkohol, der smager sødt af appelsiner og har en helt kendetegnende bitterhed fra rabarber. Likøren er bedst kendt fra den klassiske cocktail Aperol Spritz. Propperiet´s opskrift på Aperol Spritz Vores Prosseco er tør, og virker derfor ikke ”tæmmende” på Aperol´s bitterhed. Derfor laver vinhandleren en sukkerlage, - som jo ret beset er bartenderens vigtigste ingrediens. Prøv derfor næste gang du laver Aperol Spritz, at følge denne opskrift: 5 dele Vigna Dogarina, Prosseco Extra Dry 1 del Aperol 1 del sukkerlage Lime skiver Sukkerlagen laves som følger: 4 dl sukker 2½ dl vand Koges kort op, så sukkeret smelter. Sukkerlagen kan nemt gemmes i køleskab til næste gang du vil have Aperol Spritz eller andre cocktails.
    Pris99,00 kr.

    2019 Magnum Prosecco Extra...

    Årgang: 2019
    Slot:
    Årgang 2018 fik titlen BEDST TIL PRISEN og 5 stjerner på Gastromand.dk  Prosecco bliver produceret i det nordøstlige Italien, i regionerne Veneto og Friuli. Basevinen til denne Prosecco er produceret på druen Glera, som også kaldes Prosecco. Prosecco ses af producenterne selv som et billigere alternativ til Champagnen eller Franciacorta. Prosecco har som oftest gennemgået anden-gæringen, der gør den mousserende, på tryktank. Derfor er processen mindre omkostningskrævende. Derfor anvendes den også som ingrediens i de italienske Bellini og Spritz cocktails. Vinen dufter af fersken, nyslået græs og gule blomster, har en delikat frugtfylde på tungen, som får modspil af en fin syre og frisk mousse. En dejlig aperitif, som er tør, men ikke knastør. Alkohol 11%
    Pris299,00 kr.