Palmer

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Palmer Rosé porto

Årgang:
Slot:
GULD 2018 ved Women´s Wine & Spirits Awards  Palmer Pink Port er en lækkerbidsken en dejlig sommerdag, serveret kølig på terrassen. Den ultraflotte lyserøde farve er et forfriskende syn for øjet og smagen er ligeså læskende for ganen. Den flotte farve frembringes ved, at de blå Touriga Nacional-druer ( hele 90 % af mosten udgøres af Touriga Nacional og 10 % af Tinto Cao) har en begrænset kontakt med drueskindet i første del af gæringsfasen. Vinifikationen sker i Santa Comba da Vilarica i Douro Superior, hvorfra de håndhøstede druer hentes ind til det lille, men top-udstyrede vineri. Vinen spiller tilpas godt mellem det lettere sødmefulde og det læskende indtryk. Den har noter af røde sommerbær med milde toner af hindbær og jordbær. Opskrift på en skøn velkomstdrink - eller bare til grillaften med gode venner: 1 del Palmer Rosé portvin 2 dele Tonic m/hyldeblomst Nydes afkølet med masser isterninger, lidt frosne blåbær eller en kvist timian som pynt..... Alkohol: 19,5% Volume: 500 ml. 
Pris 199 kr.

Palmer Colheita Porto 2004

Årgang:
Slot:
92 points Vinhulen  De fadlagrede portvines svar på en vintage. Colheita 2004 er overstrålende lækker. Dens ældede farve understøtter for alvor den power, man oplever, når vinen udfolder sig i glasset. Kældermesteren har virkelig tryllet med denne vin, som fylder munden fuldstændigt ud med de lækre ældede nuancer af træ, abrikos og appelsinskal. Uhyre potent og alligevel så velkomponeret, at det næsten gør ondt. En stor oplevelse til langt de fleste desserter. Alkohol: 20% Volume: 500 ml. 
Pris 239 kr.

Palmer White porto 20 års

Årgang:
Slot:
Palmer 20 Year Old White Port - er en blended "Aged White Port", fremstillet med udgangspunkt i flere lagrede hvide portvine. Det er forskellige fade der er brugt i denne blend og alderen varierer, men gennemsnittet på den aftappede portvin er 20 år. Druernes identitet er i lighed med andre field-blends forbundet med en vis usikkerhed, men har afsæt i en lille håndfuld af de kendte Douro-druer, Malvasia, Côdega, Arinto m.fl.  Àlvaro Van Zeller´s fornemme ry som blender er forlængst slået fast og denne skønhed føjer blot endnu et kapitel til den imponerende serie af spændende lagrede hvide portvine fra Àlvaro´s hånd. Farven er lys ravgylden med lagrede og topaz-grønne nuancer, duften delikat med noter af hvid og gul stenfrugt, citrusfrugt, fri syre og akaciehonning, mens friskheden og smagen imponerer med sødmefuldt og velintegreret fad og lang eftersmag i finalen. Vinen er rigelig iltet, så derfor er holdbarheden rigtigt god i flere uger efter åbning. Bør nydes ved ca. 12 grader til eksempelvis hårde oste eller blot som meditativ hyggevin af pæne hvidvinsglas. Alkohol: 20% Volume: 500 ml. 
Pris 339 kr.

Palmer porto 20 års Tawny

Årgang:
Slot:
Denne brunorange 20 års Tawny er et resultat af blendede portvine fra kældermesterens fade, der tilsammen giver denne intense og lækre fløjlsbløde 20 års Tawny. Man bemærker straks, at kompositionen samles til en lækker feminin vin med meget balancerede, lækre og mørke farinnoter i front. Bagved klassiske krydrede toner med citrus i syren. Meget velkomponeret. Varer ved længe i munden og er fantastisk til de fleste desserter, hvis man vil kræse lidt ekstra for gæsterne. Farven er lys ravgylden med lagrede og topaz-grønne nuancer, duften delikat med noter af hvid og gul stenfrugt, citrusfrugt, fri syre og akaciehonning, mens friskheden og smagen imponerer med sødmefuldt og velintegreret fad og lang eftersmag i finalen. Vinen er rigelig iltet, så derfor er holdbarheden rigtigt god i flere uger efter åbning. Bør nydes ved ca. 12 grader til eksempelvis hårde oste eller blot som meditativ hyggevin af pæne hvidvinsglas. Alkohol: 20% Volume: 75 cl. 
Pris 349 kr.

Palmer Colheita 1970

Årgang:
Slot:
Palmer Colheita 1970 indkøbte den anerkendte winemaker og blender Àlvaro van Zeller for et par år siden. Kun en erfaren blender kan vurdere potentialet i så gammel en vin, og derfor er det naturligvis en fornøjelse omsider at kunne præsentere en vinøs perle med hele 50 års lagring. Portvinen er tappet fra fade i slutningen af februar 2020 - og kun i en meget begrænset mængde. Farven er ravgylden med en mørk kerne og grønbrune reflekser. Tunge nuancer af glycerol pakker vinen godt ind, mens den dominerende duft er koncentreret med elementer af moden frugt og fad, ristede kastanjer, cigarkasse - sødme og syre, som binder duften sammen. Med ét kommer smagen susende med kraft og koncentration udover det sædvanlige. Her er alle de fadlagrede vines karakteristiske dyder samlet i hvert eneste glas med friskhed og eksplosiv viritalitet. Et brag af en 50 års jubilar! Alkohol: 20% Volume: 500 ml. 
Pris 1.200 kr.