

93 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Frisk og moden bærduft, kølig tone, lyse bær, lakrids, læder, fin syrlig tone. Frisk smag, fyldig med herligt bid med syre og tannin, fyldig smag, rank, med lang eftersmag med modne bær."
90 point - James Suckling
De fleste af cru-vinene fra La Bioca er produceret fra markbesiddelser som er lejet. Men dette er første årgang fra La Bioca´s helt egen markbesiddelse på Ravera. Ravera ligger i den sydlige del af Barolo, syd for Barolo by. Marken er beplantet i 1972.
Vinen har tilbragt 18 måneder på fad, 18 måneder på tank og et halvt år på flaske før den er blevet frigivet i Januar 2018.
Transparent og klar i glasset. Dufter af blomme i madeira, boysenbær, mokka, eucaluptus og sød lakrids. Klart mørkere og dybere aromaer end i Monvigliero. Rank og frisk i munden med mørke bær og lakridsrod. Flot intensitet. Fast tannin. En vin der bør gemmes 2-5 år, og har potentiale til meget længere tids lagring.
Alkohol: 13,8%
check 20 års erfaring
check Fri fragt ved 800 kr.
check Levering 1-3 dage
check Over 600 forskellige vine på lager