2019 The Pepper Pot Magnum, Edgebaston, Stellenbosch
207,00 SEK.
90 Points Tim Atkins
En sydafrikansk "Rhône Wanna be" produceret på 57% Syrah, 24% Mourvedre og 19% Tannat, Cinsaut, Grenache og Carignan.
I næsen mødes man af mørke kirsebær, en lidt animalsk tone og naturligvis; friskkværnet peber. Flot afbalanceret smag med kirsebær/solbær-fylde og fint krydderi. Langt dvælende bid i enden, som igen byder på peber og lidt lakrids.
Dette er endnu en perle fra vinmager David Finlayson på Edgebaston.
En sydafrikansk "Rhône Wanna be" produceret på 57% Syrah, 24% Mourvedre og 19% Tannat, Cinsaut, Grenache og Carignan.
I næsen mødes man af mørke kirsebær, en lidt animalsk tone og naturligvis; friskkværnet peber. Flot afbalanceret smag med kirsebær/solbær-fylde og fint krydderi. Langt dvælende bid i enden, som igen byder på peber og lidt lakrids.
Dette er endnu en perle fra vinmager David Finlayson på Edgebaston.
Sign up for Propperiet's newsletter and get a free bottle of wine with first order. Come first in the queue for good offers, wine tasting and much more ....